Bolezni srca in ožilja | Ustna Medicina

Ali ste končno pripravljeni izvedeti resnico o izjemno negativnem vplivu krvavečih dlesni na vaše srce in ožilje?

V posebnem poročilu smo vam pripravili znanstveno potrjena dejstva o vplivu kronično vnetih obzobnih tkiv na vaš srčno-žilni sistem. Zagotovo veste, da iz količine holesterola v krvi, lahko sklepamo na pojavnost bolezni srca in ožilja. Sodobna spoznanja kažejo, da lahko tudi s parodontalno boleznijo naredimo povsem enakovredno napoved. Statistično dejstvo je, da imate s parodontalno boleznijo kar dvakrat večjo verjetnost, da boste doživeli srčni infarkt. Vse to je še posebej ključnega pomena v primeru, da imate:

  • povišan krvni tlak
  • aterosklerozo
  • povišano raven holesterola
  • preživeli srčni infarkt

 

PRENESI POSEBNO POROČILO PARODONTALNA BOLEZEN

 

To si le zapomnite: brez zdravih ust in predvsem zdravih dlesni, tudi telo ne more biti zdravo. Še več. Vneta dlesen resno ogroža vaše zdravje in vam lahko po nekaterih podatkih skrajša življenje tudi za 10 let. Naredite nekaj zase in sprejmite naše vabilo. Pridružite se klubu zdravih nasmehov, zaživite z zdravimi usti in zdravim telesom.

Vas zanima več?

Samo za vas smo pripravili ekskluzivno Posebno poročilo, v katerem smo zgoščeno in pregledno zbrali vse mite, resnice in neizpodbitna dejstva o parodontalni bolezni v povezavi s srčno-žilnimi obolenji.

Preberite si:

  • kako lahko parodontalne bakterije povzročajo srčno-žilne zaplete,
  • zakaj imajo ljudje s parodontalno boleznijo 3 do 4-krat več možnost za srčni napad in 2 do 3-krat več možnosti za možgansko kap,
  • kako parodontalna bolezen zviša tveganja pri operacijah,

… in še veliko več!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.