Vpliv parodontalne bolezni na vaše zdravje | Ustna Medicina

Vpliv parodontalne bolezni na vaše zdravje

Parodontalna bolezen ni samo bolezen ustne votline, ampak celega telesa. Baktrije se skozi kri razširijo po celem telesu in negativno vplivajo na potek ostalih telesnih bolezni.

Za vas smo pripravili posebno poročilo o parodontalni bolezni. Izpolnite spodnji obrazec in prejmite na elektronski naslov vse kar morate vedeti o parodontalni bolezni. Poročilo vsebuje potrebne informacije o nastanku te zahrbtne bolezni, njenem vplivu na druga telesna obolenja in nasvete za domačo oskrbo ter preprečevanja nastanka bolezni.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.