Priporočila pacientov | Ustna Medicina

Zadovoljen pacient je najboljši pacient!

Dragi pacienti, ker vaše mnenje šteje največ, smo se odločili, da vas nagradimo. V primeru, da želite svoje zadovoljstvo in pozitivne izkušnje deliti z družinskimi člani, prijatelji znanci in sodelavci, podarite priporočilni kartonček, ki ga izpolnite s svojimi podatki in podatki tistega, ki mu želite priporočiti naše storitve. Svojim najbližjim boste podarili popust v vrednosti 50,00 evrov na katerokoli storitev Ustne Medicine ali komplet za ustno higieno v vrednosti 25,00 EUR.

Nagradili pa bomo tudi vaše priporočilo! Med vsemi, ki priporočate naše storitve bomo vsak mesec izžrebali tri nagrajence, ki jih podarimo darilne bone za wellness storitve, vstopnice za ogled predstav in koncertov. Vsake tri mesece pa se vsi, ki ste priporočali, ne glede na to ali ste katero koli mesečno nagrado že prejeli, znajdete v žrebu za “veliko nagrado”. Spremljajte našo Facebook stran, kjer bomo redno objavljali nagrade in nagrajence. Podatki o dobitnikih nagrad pa bodo objavljeni tudi v prostorih klinike Ustna Medicina.

Zakaj bi pozitivne izkušnje zadržali zase, če jih lahko delite z drugimi? Mogoče bo prav vaše priporočilo rešilo težave vaših prijateljev, sorodnikov in znancev.
Na recepciji Ustne Medicine prejmete priporočilne kartončke. V primeru, da klinike ne boste obiskali v kratkem, natisnite spodnji kartonček in priporočajte že danes. Število kartončkov ni omejeno.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.