Zadovoljen pacient je najboljši pacient!

Dragi pacienti, ker vaše mnenje šteje največ, smo se odločili, da vas nagradimo. V primeru, da želite svoje zadovoljstvo in pozitivne izkušnje deliti z družinskimi člani, prijatelji znanci in sodelavci, podarite priporočilni kartonček, ki ga izpolnite s svojimi podatki in podatki tistega, ki mu želite priporočiti naše storitve. Svojim najbližjim boste podarili popust v vrednosti 50,00 evrov na katerokoli storitev Ustne Medicine ali komplet za ustno higieno v vrednosti 25,00 EUR.

Nagradili pa bomo tudi vaše priporočilo! Med vsemi, ki priporočate naše storitve bomo vsak mesec izžrebali tri nagrajence, ki jih podarimo darilne bone za wellness storitve, vstopnice za ogled predstav in koncertov. Vsake tri mesece pa se vsi, ki ste priporočali, ne glede na to ali ste katero koli mesečno nagrado že prejeli, znajdete v žrebu za “veliko nagrado”. Spremljajte našo Facebook stran, kjer bomo redno objavljali nagrade in nagrajence. Podatki o dobitnikih nagrad pa bodo objavljeni tudi v prostorih klinike Ustna Medicina.

Zakaj bi pozitivne izkušnje zadržali zase, če jih lahko delite z drugimi? Mogoče bo prav vaše priporočilo rešilo težave vaših prijateljev, sorodnikov in znancev.
Na recepciji Ustne Medicine prejmete priporočilne kartončke. V primeru, da klinike ne boste obiskali v kratkem, natisnite spodnji kartonček in priporočajte že danes. Število kartončkov ni omejeno.

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.