Pismo našega gosta Z., ki mu želimo veliko zdravja | Ustna Medicina

Pismo našega gosta Z., ki mu želimo veliko zdravja

Dragi moji iz Ustne Medicine!

Na žalost nam še ni uspelo zaključiti vseh predvidenih del po planu; no, smo pa naredili večji del njih. V sredo sem imel predviden termin pri Orlovi, ki sem se ga prav veselil.

Ne morete si misliti, kako sem vas imel v mislih. Od prejšnjega četrtka sem namreč na intenzivni negi – kar hude komplikacije, saj sem bil z eno nogo že pošteno čez »on the dark side«. In sem si rekel: »To pa že ne bo šlo tako, da bi odšel brez totalne UstnaMedicina izkušnje …« :))

Biti na intenzivni v času covida je grozljiva izkušnja. Že tako komaj živis, stalno pa moraš nositi še masko. NE PREDSTAVLJAM si, kako bi tole izgledalo – zadah, druge vonjave, potencialen sekundarni vir bolečin, ki jih je itak že dovolj …, če me pri vas ne bi strokovno in sistematično obravnavali že prej.

Zdaj mi je pravzaprav zares jasno, kaj pomeni imeti poštimano ustno votlino!

Prav ironično je, da danes, ko so vsepovsod maske, prides do bistva ustne higiene, ki je vse drugo kot lesk zob na selfiju. 😉

Zelo vas imam rad!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.