O nas | Ustna Medicina
Smejte se po svoje!

 

Da smo boljši, naprednejši, kakovostnejši in dostopnejši, ko stopimo skupaj, se zaveda Sebastjan Perko, ki je v želji po doseganju najboljših rezultatov za vas in vaše zdravje odprl vrata klinike za celostno zobozdravstvo Ustna Medicina v osrčju prestolnice. Klinika na enem mestu ponuja vrhunsko in celostno oskrbo zob in ustne votline ter s tem posledično skrbi za vaše vsesplošno dobro počutje in zdravje.

»Če za oči velja, da so okno duše, potem so usta okno v naše zdravje«.

Zdrava ustna votlina pomembno vpliva na zdravje celotnega telesa, zato jo prepustite v roke vrhunskih strokovnjakov, ki se tega dejstva še kako dobro zavedajo! Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop pri obravnavi pacientov v zobozdravstvu. »Ne smemo pozabiti, da so usta kar precejšen in nezanemarljiv del našega telesa, katerega zdravje oziroma še bolje, nezdravje, kritično vpliva na celotno telo,« poudarjajo strokovnjaki klinike Ustna Medicina.

Ustna Medicina tako ni le še ena v vrsti zobozdravstvenih ordinacij, ampak veliko več kot to. Je center zdravja celotne ustne votline. Je vaša destinacija zdravega in lepega nasmeha, kjer na enem mestu svoje moči združujejo vrhunski strokovnjaki, ki stremijo k zagotavljanju najboljših možnih rezultatov.

Za preventivni pregled in posvet s strokovnim osebjem klinike nas pokličete na 01  23 23 235 ali nam pišete na info@ustna-medicina.com!

Dr. Sebastjan Perko o kliniki Ustna Medicina

Kako bi s parimi besedami opisali kliniko Ustna medicina?
S: Ustna Medicina je ekipa strokovnjakov, zbrana pod eno streho, hkrati pa tudi filozofija in način življenja. Strokovnost in srčnost sta le dva pridevnika, s katerima bi lahko opisali dragoceno ekipo, ki dnevno ‘diha’ z namenom, da pacientom nudi storitve na najvišjem možnem nivoju.
Od kje ideja in kakšen je koncept klinike?
S: Ideja klinike se je začela uresničevati skozi istoimenski projekt Ustna Medicina, ki je nastal leta 2013. Temeljno vodilo je bilo spoznanje, da je končno nastopil čas, da se Slovenke in Slovenci izobrazimo o pomenu ustnega zdravja, predvsem pa o pomenu zdravih obzobnih tkiv. Zdrava obzobna tkiva so namreč temelj in absolutna osnova zdravega nasmeha. Kaj kmalu je projekt prerasel v kliniko in ozaveščanje smo razširili tudi na ostale kategorije ustnega zdravja; zobe, ugriz in estetiko.
V čem se razlikujete od drugih ponudnikov zobozdravstvenih storitev v Ljubljani?
S: Lahko rečemo, da se razlikujemo po pristopu in obravnavi pacienta. Sledimo prepričanju, da je le celosten pristop k ustnemu zdravju tisto, kar si pacient zasluži. Brez prave diagnostike, ni pravilne diagnoze!  Pacientom tako omogočamo, da obdržijo svoje zobe skozi celotno življenjsko dobo, ti pa ostanejo vir zdravja, stabilnosti, udobja in lepega nasmeha. Ker se zavedamo pomena celostnega telesnega zdravja, veliko pozornost dajemo tudi izbiri in uporabi biokompatibilnih materialov.
Kaj je temelj vašega delovanja?

S: Temelji našega delovanja so preprosti – vsak strokovnjak, ki pride v našo ekipo, mora najprej dobro poznati ali spoznati sebe, da lahko spozna in razume vsakega pacienta. Potrebno je razumeti znanje, ki ga posedujemo in ga na primeren način dostaviti v dobro pacienta, točno tja, kamor spada. Lahko bi rekli, da najprej pogledamo v dušo človeka, ki sedi pred nami, nato pogledamo v njegova široko odprta usta, šele na koncu se posvetimo zobem. Ljudje se na naš način dela odzivajo zelo pozitivno, večinoma nam rečejo, da so končno spoznali in doživeli zobozdravstvo na drugačen način. Predvsem nam veliko pomeni, ko nam kdo zaupa, da se je ravno pri nas znebil dolgotrajnega strahu pred zobozdravniki. Poleg odrasle populacije so v naši kliniki dobrodošli tudi otroci, saj spodbujamo celostno ‘družinsko’ zobozdravstvo.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.