Estetsko zobozdravstvo | Ustna Medicina
Pustite močan vtis. Tudi z lepimi zobmi.

Prvi vtis je zelo pomemben in moramo si priznati, da nas poleg izjemne osebnosti pogosto očara že prijeten videz in skladnost obraznih potez. Ko nekoga spoznamo, naj bi bil ravno nasmeh tisti, ki ga poleg oči najprej opazimo. Če je nasmeh samozavesten, lep in zdrav, lahko odpre mnoga vrata v življenju in pripomore k uspehu tako na osebnem kot na poslovnem področju. Prav zato se danes želji po popolnem nasmehu vsi težko upremo.

Estetski zobozdravstveni posegi vključujejo različne metode, katerih cilj je izboljšati tako videz kot funkcijo zob in čeljustnic ter poskrbeti za skladnost obraza. Včasih že z manjšimi postopki, kot je denimo beljenje zob, dosežemo veliko spremembo. Na kliniki Ustna Medicina izvajamo vrsto estetskih posegov, s katerimi bodo vaši zobje zasijali v svoji najbolj blesteči podobi. Ne smemo pa pozabiti, da je osnova in predpogoj lepega nasmeha zdravje zob in dlesni ob njih.

Preberi več

Ljudje imamo radi lepe stvari

Že Platon in Aristotel sta razmišljala o splošnem pojmovanju lepote in seveda tudi o lepoti v stvareh samih. Dandanes pa je lepota posamezniku pomembna, ker prinaša notranje zadovoljstvo, srečo....

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha