Oralna kirurgija | Ustna Medicina
Izkušeni specialisti kirurgije bodo poskrbeli, da bo prav vsak kirurški poseg v ustih čim manj invaziven, vaš nasmeh pa še bolj zdrav in sproščen.

Odstranitev modrostnega zoba, izdelava in vstavljanje zobnih implantatov ali prekrivanje odmika dlesni?

Kljub temu, da beseda kirurgija pri marsikomu zbudi strah in trepet, v naši kliniki vedno poskrbimo, da so kirurški postopki prijazni in za vas neboleči oziroma čim manj boleči, saj so opravljeni pod lokalno anestezijo. V kliniki Ustna Medicina storitve s področja zobne in oralne kirurgije opravljata specialist oralne kirurgije in specialist maksilofacialne kirurgije.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha