Zobne bolezni | Ustna Medicina
“Ne pozabimo na dejstvo, da je zobna bolečina na lestvici bolečin uvrščena med najhujše, kar jih lahko izkusimo.”

 

Dobro ustno zdravje ne vpliva samo na naš videz in samopodobo, ampak tudi na naše splošno zdravje. Zanemarjeno in nepopolno zobovje vodi v izgubo samospoštovanja, nasprotno pa zdrava obzobna tkiva in nadomeščeno zobovje pomembno vplivata na našo samozavest. Vnetja, ki izbruhnejo v ustni votlini in spremenjena zobna sklenina lahko prispevajo k mnogim resnim zdravstvenim težavam, vključno z boleznimi srca, sladkorno boleznijo, boleznimi dihal in prezgodnjim porodom. Zdravje ustne votline nam je tako v veliko pomoč pri postavljanju diagnoze ter izbiri načina zdravljenja pri številnih boleznih. Bakterije v zobnih oblogah razvijejo zobno gnilobo in parodontalno bolezen. Zato je še kako pomembno, da redno in pravilno skrbimo za dobro ustno higieno, s katero preprečujemo zobne bolezni.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha