Naučiti se moramo poslušati svoje telo | Ustna Medicina

Naučiti se moramo poslušati svoje telo

Pred nekaj meseci mi je dr. Perko predstavil svojo vizijo o centru za integrativno medicino. Po imenu Maha. Predstavil mi je, kako lahko pripomoremo k boljšemu počutju in zdravemu življenju. Spekter zdravega življenja je zelo širok pojem, vsak ga razume drugače. Vendar prvo pravilo je v samih nas. Začne se v nas, naučiti se moramo poslušati svoje telo in mu dajati, kar potrebuje, in ga čim manj obremenjevati. Med pogovorom me je vse bolj zanimalo kaj, kako, zakaj.
Najprej sem začela s produkti ekolife natura liposomal vitamin C, magnezij in vitamin D3. Po enomesečni kuri sem opazila, da se je zmanjšalo število nenehnih manjših prehladov.

Za naslednjo kuro mi je dr. Perko predlagal kombinacijo Neotosil (zaščita in obnova celic, imunski sistem in nevroregeneracija) in Multi EM ferment (večstopenjsko fermertiran napitek z efektivnimi mikroorganizmi in rastlinskimi metabolizmi). Po uporabi te kombinacije so bili učinki še večji. Počutje se je izboljšalo, umiriili so se glavoboli, utrujenost, prebava je bila boljša in očitno večja odpornost. Vsem, ki ste slabo odporni, kronično utrujeni, delate z ljudmi, priporočam obe kuri.
Potem sledi drugi korak – mentalno sproščanje. Veliko sem prebrala o tem, čedalje pogosteje je to tema, ki jo zasledimo v medijih, revijah, reklamah …

Vprašanje pa je, ali ga pravilno razumemo in izvedemo. Odgovore dobite v Maha centru za integrativno medicino, kjer so vam na voljo izkušeni terapevti, ki so vam pripravljeni pomagati in vas seznaniti s tem.

Moja izkušnja se je začela pri južno indijski marmi in širodari. Kako bi to opisala? Enostavno, zelo drugače in sprostitveno. To je bila moja prva terapija, po kateri sem se dobro počutila in bila pripravljena oddelati svoje delo. Običajno sem po terapijah bila vedno deležna slabih odzivov, kot so glavobol, utrujenost in slabo počutje. Več dni sem potrebovala, da sem svoje telo sestavila.
Zato vsem, ki ste imeli podobno zgodbo, toplo priporočam obisk.

Tretji korak pa je zdravo prehranjevanje, zelo pomemben del. Žal se tega vsi premalo zavedamo. Vedno najdemo izgovore, najpogostejši je ponavadi pomanjkanje časa. Tudi na tem področju imajo rešitev, in sicer obisk Gourmet Vegan restavracije, kjer si lahko zagotovite zdrav obrok iz ekološke pridelave.

Anja

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.