Hvala za vaš dosedanji trud, resnično sem zadovoljen z vašim delom

Spoštovani g. Matej. Hvala za vaš dosedanji trud. Resnično sem zadovoljen z vašim delom. Vidimo se čez pol leta. Lep pozdrav.

Seveda se veselim in se se kar naprej smejim

Hvala dr. Matej!
Seveda se veselim. In se se kar naprej smejim. Da sem prišla do takega zdravja, ste veliko pripomogli. Pravzaprav je levji
delež vaš. Res iskrena hvala za vso pomoč in podporo. Se vidimo ob naslednjem pregledu. Veliko podobnih uspehov tudi pri drugih pacientih. In veselja tudi.

Vse skupaj me še vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo

Že na prvem obisku me je dr. Pirtovšek seznanil z novimi materiali, tehnologijami in metodami estetskih popravkov zob. Naredila sva načrt za sanacijo in estetsko dodelavo mojih zob. Po treh obiskih – po treh tednih – sem šla iz ordinacije z novim nasmehom. Vse skupaj me še
vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo. Vsakič se nasmehnem. Sama sebi in drugim. Ljudje okoli mene opazijo pozitivno spremembo na meni, a ne vedo točno, kaj je drugače. Sprašujejo, če sem shujšala.
Najlepši stavek, ki ga lahko slišim pri zobozdravniku je: Pridite na kontrolo čez šest mesecev. To sem slišala prejšnji teden.
Hvala vama dr. Matej in sestra Ivana.

Dobra organizacija in obveščanje, odlična izvedba, zelo pozitivna izkušnja

Dobra organizacija in obveščanje. Odlična izvedba. Zelo pozitivna izkušnja.
Hvala in lep pozdrav.

Dolgo časa sem zbirala pogum za obisk zobozdravnika

Dolgo časa sem zbirala pogum za obisk zobozdravnika. Zobe sem imela v slabem stanju. Zelo potrpežljivo in z veliko prijaznostjo ste me vsakokrat sprejeli ter mi pri posegih vedno prisluhnili. Zaradi prijetnega odnosa vseh se moj strah pred obiskom zobozdravnikom počasi manjša, moj nasmeh pa vse bolj veča.

Še nikdar se nisem tako dobro počutila na zobozdravniškem stolu

Še nikdar se nisem tako dobro počutila na zobozdravniškem stolu. Strah, ki me je spremljal že iz otroštva sedaj ostaja DOMA.
Pohvale vredno in zelo profesionalno osebje. Vsekakor priporočam naprej.

Končno sem našla dr. Pirtovška in njegovo sestro Ivano in odprl se mi je nov svet

Že celo življenje sem si želela lepe, zdrave zobe. Obiskovala sem redno zobozdravnika, toda moji zobje so mi kar naprej nagajali (enkrat odkrušen, drugič boleč zob…) Kljub rednim obiskom, stanje mojih zob-žalostno. Kaj naj naredim? Ves čas sem se zelo bala zobozdravnika – imela sem prave nočne more. Končno sem našla dr. Pirtovška in njegovo sestro Ivano. Odprl se mi je nov svet – Prijeten pristop obeh, posluh, predvsem pa njuna profesionalnost. NIČ VEČ SE NE BOJIM ZOBOZDRAVNIKA!! Hvala celi ekipi, moj nasmeh je končno tak kot sem čakala nanj že celo življenje. SUPER STE – hvala.

Predvsem vas bom kar obdržala, saj greste s časom in storitvami naprej in ne nazaj

Zadovoljna sem z novo pridobitvijo – serijo zob, ki izgledajo kot moji. Ne bi vas nikoli zamenjala. Čeprav sem zelo občutljiva, sem ob vaši oskrbi zdržala vse posege. Drugače pa je sanacija odlična, tudi s konservacijo sem zadovoljna. Predvsem vas bom kar obdržala, saj greste s časom in storitvami naprej in  ne nazaj. Sem mnenja, da mora biti zobozdravnik mlajši od pacienta, da gre z razvojem naprej. Vsi skupaj ste odličen kolektiv in sem zadovoljna. Še naprej tako in srečno!

Ne morem verjeti, da bom to zdaj napisala – kar z veseljem hodim k vam

Dragi Matej, hvala za na(smeh). Rada bi pohvalila vaš center – vsi ste zelo prijazni in dobro opravljate svoje delo. Ne morem verjeti, da bom to zdaj napisala, a – kar z veseljem hodim k vam. Nikoli si nisem predstavljala, da bi lahko z veseljem hodila k zobozdravniku!!! Hvala za vse.

Ne bi vas zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu

Ja res je, sem presrečna, ker vem kako težko je doseči stabilno stanje v ustih in koliko časa sem potrebovala jaz, da sem prišla do tega.
Ravno tako, pa sem vesela, da sem vas odkrila in vas ne bi zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu! Popolnoma vam zaupam in mislim, da je tako zaupanje danes zelo težko doseči. Moram priznati, da si nikoli ne bi mislila, da bom na preglede hodila s tako lahkoto in brez kakršnegakoli strahu in za to ste zaslužni samo Vi! Moram pohvaliti še sestre in ostale, ker ste res super kolektiv, zelo prijazni in profesionalni in vam želim, da ostanete takšni še naprej. Lep dan vam želim!

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha