Končno sem prišla v obravnavo, kjer boste in ste profesionalno poskrbeli za moje zobe in dlesni | Ustna Medicina

Končno sem prišla v obravnavo, kjer boste in ste profesionalno poskrbeli za moje zobe in dlesni

Spoštovani,

v svoji ordinaciji imate zaposlene res vrhunske strokovnjake. Končno sem prišla v obravnavo, kjer boste in ste profesionalno poskrbeli za moje zobe in dlesni.
Sara Lepenik: kakovostno, natančno, prijazno mi je počistila zobni kamen.
Dr. Marko Berkopec: poskrbel je, da mi je res vrhunsko zamenjal vse stare »plombe«. Prijazen, natančen, profesionalen zobozdravnik.
Poleg vsega tega pa me je in me še bo usmerjal, da bom ustrezno skrbela za svojo ustno higieno in s tem tudi sama v čim večji meri prispevala k zdravju svojih zob.
Hvala obema zares in pa tudi prijaznemu osebju.

Nataša

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.