Parodontalna bolezen lahko povzroči aspiracijsko pljučnico in pomembno vpliva na nastanek kronične obstruktivne pljučne bolezni. Pot od dlesni do dihalnih poti je namreč zelo kratka in zato je odsotnost kroničnega bakterijskega vnetja obzobnih tkiv zelo pomembna za zdravo funkcijo vaših dihal ter vaše telesno zdravje.

Za vas smo pripravili tudi posebno poročilo, v katerem boste izvedeli

  • na kakšen način so pljučne bolezni povezane s parodontalno boleznijo,
  • zakaj je ravno zobozdravnik tisti, ki lahko zmanjša možnost za nastanek in poslabšanje pljučnih bolezni.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha