Brez prave diagnostike, ni pravilne diagnoze! Postavitev pravilne diagnoze je pri ustnem zdravju bistvenega pomena. Bolezni ustne votline se večinoma razvijajo daljše časovno obdobje. Običajno gre za procese, ki jih sprva ne zaznamo tudi več let, vendar ko nastopijo težave je običajno že prepozno. Bolezen je lahko napredovala do te mere, da je dolgoročna prognoza negotova. Sodobna diagnostika Ustne Medicine skrbi, da boste imeli zobe skozi  celo življenjsko obdobje. Meritve stanja obozobnih tkiv, sodobna rentgenska diagnostika obolenj v kosti in zobeh, pregled ust in zob, ki vključuje tudi mikroskop so le osnova pri začrtanem cilju ohranjanja vaših zob.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha