Se spomnite svojega prvega obiska zobozdravnika v stari čakalnici zobozdravstvenega doma, kjer ste med čakanjem poslušali zvoke svedrov in ostalih aparatur iz zobne ordinacije? Zavedamo se, da ima večina ljudi neprijetne emocije ob misli na zobozdravnika in ordinacijo. Zato smo v kliniki Ustna Medicina poskrbeli, da se boste počutili že ob prihodu prijetno tako zaradi ambienta kot zaradi osebja, ki bo poskrbelo, da bodo vaše storitve opravljene brez ali z minimalno bolečino.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha