Mikroskopsko zobozdravstvo je način zobozdravnikovega dela z zobnim ali operativnim mikroskopom, ki omogoča delo z do 40-kratnimi povečavami. Delo z njim zahteva posebno usposobljenost zobozdravnika in zobne asistentke. V kliniki Ustna Medicina za izvajanje različnih storitev na najvišjem nivoju uporabljamo natančne mikroskope, ki nam omogočajo povečave v vaših ustih in na vaših zobeh v tolikšni meri, da detajl velikosti 1mm zobozdravnik vidi povečanega do 4 cm.
V Sloveniji smo eni redkih, ki mikroskopsko zdravljenje uporabljamo za vsako stomatološko storitev vse od pregleda, diagnostike, izvajanja higienske faze, endodontije pa do visoko izpopolnjenih protetičnih storitev. Z uporabo mikroskopa so naše storitve kakovostnejše in na dolgi rok vam bodo prihranile denar, čas, skrbi in ohranili vaše lastne zobe in zdrava obzobna tkiva do pozne starosti.

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.