Mikroskopsko zobozdravstvo | Ustna Medicina

Mikroskopsko zobozdravstvo je način zobozdravnikovega dela z zobnim ali operativnim mikroskopom, ki omogoča delo z do 40-kratnimi povečavami. Delo z njim zahteva posebno usposobljenost zobozdravnika in zobne asistentke. V kliniki Ustna Medicina za izvajanje različnih storitev na najvišjem nivoju uporabljamo natančne mikroskope, ki nam omogočajo povečave v vaših ustih in na vaših zobeh v tolikšni meri, da detajl velikosti 1mm zobozdravnik vidi povečanega do 4 cm.
V Sloveniji smo eni redkih, ki mikroskopsko zdravljenje uporabljamo za vsako stomatološko storitev vse od pregleda, diagnostike, izvajanja higienske faze, endodontije pa do visoko izpopolnjenih protetičnih storitev. Z uporabo mikroskopa so naše storitve kakovostnejše in na dolgi rok vam bodo prihranile denar, čas, skrbi in ohranili vaše lastne zobe in zdrava obzobna tkiva do pozne starosti.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.