Mikroskopsko zobozdravstvo je način zobozdravnikovega dela z zobnim ali operativnim mikroskopom, ki omogoča delo z do 40-kratnimi povečavami. Delo z njim zahteva posebno usposobljenost zobozdravnika in zobne asistentke. V kliniki Ustna Medicina za izvajanje različnih storitev na najvišjem nivoju uporabljamo natančne mikroskope, ki nam omogočajo povečave v vaših ustih in na vaših zobeh v tolikšni meri, da detajl velikosti 1mm zobozdravnik vidi povečanega do 4 cm.
V Sloveniji smo eni redkih, ki mikroskopsko zdravljenje uporabljamo za vsako stomatološko storitev vse od pregleda, diagnostike, izvajanja higienske faze, endodontije pa do visoko izpopolnjenih protetičnih storitev. Z uporabo mikroskopa so naše storitve kakovostnejše in na dolgi rok vam bodo prihranile denar, čas, skrbi in ohranili vaše lastne zobe in zdrava obzobna tkiva do pozne starosti.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha