Klinika Ustna Medicina predstavlja ekipo strokovnjakov, ki v slovenski prostor vpeljuje svež in predvsem celostni pristop. Zdravja ust ne ne obravnavamo le v segmentu trdih obzobnih tkiv in estetitke, temveč celostno in skladno s sodobnimi spoznanji s področja biologije. Sledimo prepričanju, da je le celosten pristop k ustnemu zdravju tisto, kar si pacient zasluži. Pacientom omogočamo, da obdržijo svoje zobe skozi celotno življenjsko dobo. S strokovno in celostno obravnamo so zobje vir zdravja, stabilnosti, udobja in lepega nasmeha. Ker se zavedamo pomena celostnega telesnega zdravja, veliko pozornost dajemo izbiri in uporabi biokompatibilnih materialov.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha