Visoko estetske zobne proteze | Ustna Medicina

Z zobnimi protezami oziroma snemnimi protetičnimi nadomestki ponovno vzpostavimo uravnotežen ugriz in povrnemo obrazu harmoničen nasmeh, ko pride do težav z zobmi ali do njihove izgube. Brezkovinske, visoko estetske snemne proteze in snemljivi zobni mostički predstavljajo sodobno biokompatibilno oskrbo na vaših zobeh ter v primeru brezzobosti.

Ali lahko zobna proteza izgleda naravno?

Seveda. Na kliniki Ustna Medicina smo za vas izbrali visoko estetske zobe proizvajalca Ivoclar Vivadent, ki zelo dobro posnemajo naravno barvo ter strukturo zob. Manjkajoča mehka tkiva oziroma dlesen, ki jo posnema proteza, prav tako individualno izdelamo glede na vaš videz in starost. Z novimi zobmi boste videti tako naravno, da bo marsikdo spregledal, da nosite protezo.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha