Visoko estetske zobne proteze | Ustna Medicina

Z zobnimi protezami oziroma snemnimi protetičnimi nadomestki ponovno vzpostavimo uravnotežen ugriz in povrnemo obrazu harmoničen nasmeh, ko pride do težav z zobmi ali do njihove izgube. Brezkovinske, visoko estetske snemne proteze in snemljivi zobni mostički predstavljajo sodobno biokompatibilno oskrbo na vaših zobeh ter v primeru brezzobosti.

Ali lahko zobna proteza izgleda naravno?

Seveda. Na kliniki Ustna Medicina smo za vas izbrali visoko estetske zobe proizvajalca Ivoclar Vivadent, ki zelo dobro posnemajo naravno barvo ter strukturo zob. Manjkajoča mehka tkiva oziroma dlesen, ki jo posnema proteza, prav tako individualno izdelamo glede na vaš videz in starost. Z novimi zobmi boste videti tako naravno, da bo marsikdo spregledal, da nosite protezo.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.