Beljenje zob postaja vse bolj priljubljeno, saj si želimo imeti lep, zdrav in bleščeč nasmeh. Na trgu lahko najdemo veliko proizvodov, ki obljubljajo sijoč nasmeh, vendar moramo biti pri uporabi teh zelo previdni. V Ustni Medicini odsvetujemo domačo uporabo različnih proizvodov za beljenje zob, saj nekakovostni produkti lahko poškodujejo zobno sklenino in pustijo trajne ter nepopravljive posledice.

V kliniki Ustna Medicina svetujemo beljenje zob po sistemu opalescence. Gre za hitro, nebolečo in predvsem varno metodo posvetlitve zob, ki zagotavlja:

1. Učinkovitost
Kombinacija izključno za ta poseg izdelanega belilnega gela in nežne modre svetlobe, ki sveti v specifičnem svetlobnem spektru, zagotavlja še nikoli dosežene rezultate v estetskem zobozdravstvu.

2. Varnost
Popolna varnost brez posebne dolgotrajne preobčutljivosti, ki bi bila posledica beljenja.

3. Dolgoročne rezultate
Po navedbah študije, kar v 88 % rezultati ostanejo enaki in vidni po šestih mesecih.

Tehnologija beljenja zob, ki jo uporabljamo v Ustni Medicini je načeloma neboleča in popolnoma nedolžna do umetnih zobnih struktur, kot so krone, zobne luske in mostički. Zagotavljamo dolgotrajne rezultate ob upoštevanju navodil nadaljnje nege ustne votline, ki jih priporoči zobozdravnik.

e-obvestila

Želite prejemati najnovejše članke o ustni higieni in napredkih v zdravljenju zobnih težav? S prijavo na e-obvestila boste že postali del družine Ustne Medicine.