Beljenje zob | Ustna Medicina

Beljenje zob je neškodljiv estetski postopek posvetlitve vašega nasmeha. Na trgu najdemo veliko različnih proizvodov, ki obljubljajo sijoč nasmeh brez obiska zobozdravnika, vendar moramo biti pri uporabi teh zelo previdni. Na kliniki Ustna Medicina odsvetujemo domačo uporabo različnih proizvodov za beljenje zob, saj lahko nekakovostni produkti poškodujejo zobno sklenino in pustijo trajne ter nepopravljive posledice.

Klinične izkušnje nam narekujejo, da je najbolj zanesljivo in predvidljivo beljenje z individualizirano izdelano belilno opornico, ki ga po navodilih zobozdravnika izvajate doma. Takšno beljenje namreč poteka postopoma in ga prekinemo, ko dosežemo želeno barvo. Razlika v barvi zob je po beljenju več kot očitna, saj v povprečju dosežemo posvetlitev za približno 2-3 odtenke, odvisno od vzroka zabarvanja zob.

 

Pred beljenjem
Rezultat beljenja zob z White Dental Beauty belilnim sistemom.

Na kliniki Ustna Medicina uporabljamo White Dental Beauty sistem, ki omogoča izrazito spremembo barve zob v krajšem času ter na popolnoma varen način. Ob izbiri prave koncentracije belilnega gela dosežemo vidne rezultate beljenja ob samo 30-minutni uporabi belilnih gelov vsak dan.

Prednosti White Dental Beauty belilnega sistema
  • Varno. Z nevtralnim pH okoljem White Dental Beauty sistem ne poškoduje zobne sklenine.
  • Neboleče. Velik delež vode v belilnem gelu poskrbi, da so zobje med postopkom in po njem hidrirani, prepojeni z vodo, kar zmanjša njihovo občutljivost, za dodatno zaščito pa so dodani še natrijev nitrat in fluoridi. Gel zaradi viskoznosti ostaja znotraj opornice in ne izteka v okolico, tako da ne draži dlesni ali ustne sluznice.
  • Učinkovito.
  • Z dolgotrajnimi rezultati.

Tehnologija beljenja zob, ki jo uporabljamo na kliniki Ustna Medicina, je neboleča in popolnoma varna tudi pri umetnih zobnih strukturah, kot so zobne krone, zobne luske in mostički, saj jih ne poškoduje in tudi ne vpliva na njihovo barvo. Ob upoštevanju naših navodil za nego zob po beljenju, zagotavljamo dolgotrajne rezultate in sijoč nasmeh, ki bo pritegnil marsikateri pogled.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha