Operativni mikroskop in zobozdravniške lupe | Ustna Medicina

Naprave za povečavo so neizogiben del sodobnega zobozdravstva in omogočajo izredno natančno diagnozo ter terapijo. Z uporabo operativnega mikroskopa in zobozdravniških lup izpolnimo ne le zahteve dolgoročne, kakovostne oskrbe, ampak dosegamo tudi visoko estetske rezultate.

Sredstva za povečavo uporabljamo pri kliničnem pregledu v diagnostične namene, pri izdelavi zalivk, koreninskih zdravljenjih, protetičnem delu ter kirurških posegih, torej vedno.

K dobrem rezultatu prispeva tudi posebna LED svetloba povečevalnih sredstev, ki razkrije ”prostemu očesu” skrite nepravilnosti restavracij, špranje med zalivkami, poke zob in zagotavlja natančno diagnozo.

Kakovostne restavracije so s pomočjo povečevalnih sredstev narejene v krajšem času in so v ustih obstojne dlje.

Terapevti klinike Ustna Medicina uporabljamo oba sistema za povečave, odvisno od težavnosti zahtev zobozdravniškega posega, ki ga opravljamo.

Preberi več

Case report: Povečave v zobozdravstvu

Velik korak naprej v kakovosti, predvsem v natančnosti zobozdravstva, je omogočila uporaba naprav za povečavo. Z višjo stopnjo natančnosti ne izpolnimo le zahtev dolgoročne in kakovostne...

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha