Operativni mikroskop in zobozdravniške lupe | Ustna Medicina

Naprave za povečavo so neizogiben del sodobnega zobozdravstva in omogočajo izredno natančno diagnozo ter terapijo. Z uporabo operativnega mikroskopa in zobozdravniških lup izpolnimo ne le zahteve dolgoročne, kakovostne oskrbe, ampak dosegamo tudi visoko estetske rezultate.

Sredstva za povečavo uporabljamo pri kliničnem pregledu v diagnostične namene, pri izdelavi zalivk, koreninskih zdravljenjih, protetičnem delu ter kirurških posegih, torej vedno.

K dobrem rezultatu prispeva tudi posebna LED svetloba povečevalnih sredstev, ki razkrije ”prostemu očesu” skrite nepravilnosti restavracij, špranje med zalivkami, poke zob in zagotavlja natančno diagnozo.

Kakovostne restavracije so s pomočjo povečevalnih sredstev narejene v krajšem času in so v ustih obstojne dlje.

Terapevti klinike Ustna Medicina uporabljamo oba sistema za povečave, odvisno od težavnosti zahtev zobozdravniškega posega, ki ga opravljamo.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.