Na dobri poti smo | Ustna Medicina

 

Na dobri poti smo… Zelo verjetno je, da vam bomo v Ustni Medicini lahko pomagali na način, ki ga pričakujete. Kljub temu, da ste na zelo pomembna vprašanja večkrat odgovorili z NE, je to pogosto posledica trenutnih življenjskih okoliščin ali preteklih izkušenj z zobozdravniki, kar popolnoma razumemo. Zobozdravstvo je bilo v preteklosti res drugačno, pacientom stresno in neprijetno. In sedaj smo skupaj postavljeni pred velik izziv: ali bomo lahko spremenili določena ukoreninjena prepričanja in vam omogočili, da spoznate dejstvo, da je naložba v ustno zdravje ena najboljših za katero se lahko odločite v življenju.
Vsekakor vas vabimo na PRVI PREGLED, kjer bomo skupaj ugotovili, kakšno je vaše trenutno zobozdravstveno stanje in na kakšen način vam lahko v prihodnosti najbolje pomagamo.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.