Vprašalnik-UM | Ustna Medicina

Želite izvedeti ali je Ustna Medicina prava izbira za vas?

Preprosto odgovorite na naslednja vprašanja tako da kliknete DA ali NE pri posameznem vprašanju. Na podlagi vseh odgovorov vas na koncu vprašalnika čaka rezultat, ki vam bo povedal ali smo pravi partner za vaše dolgoročno ustno zdravje! 

Da Ne
Bi radi obiske pri zobozdravniku prilagodili obveznostim v službi, šoli in drugim vašim aktivnostim, ne da bi se jim odpovedali (zelo zgodaj od 7.00 - 9.00 ali zvečer od 18.00 - 21.00)?
Ali je za vas pomembno, da ordinacija nudi urejeno, prijazno, razumevajoče in hkrati zelo profesionalno okolje?
Ali vaša odločitev pri izbiri zobozdravstvene ordinacije temelji zgolj in samo na ceni?
Ali je za pomembno, da vaš zobozdravnik tudi poučuje, predava in se ukvarja z raziskovalnim delom ter se nenehno izobražuje o novostih na zobozdravstvenem in medicinskem področju?
Ali želite zobozdravstveno oskrbo svojih zob, dlesni in ugriza z naprednimi in sodobnimi oblikami zdravljenja?
Želite vse svoje zobe obdržati do konca življenja?
Ali sta za vas kvaliteta zobozdravstvene storitve in odnos osebja, pomembnejša kot cena storitve, pa čeprav je ta zelo nizka?
Ali se strinjate, da je zdrav nasmeh, ki vam omogoča dolgotrajno garancijo zdravja, pomembnejši od zgolj lepega nasmeha?
Ali se držite dogovorjenega datuma pri obisku zobozdravnika in ne odpovedujete termina v zadnjem trenutku?
Ali spoštujete in dosledno izvajate navodila zobozdravstvene ekipe za vzdrževanje optimalnega ustnega zdravja?
Ste pripravljeni za svoje ustno zdravje investirati nekoliko več denarja in tako doseči dolgoročni rezultat, na katerega boste ponosni?
Je za vas pomembno, da lahko plačilo zobozdravstvenih storitev izvedete s prilagojenim finančnim načrtom (plačilo na obroke, družinski popusti, subvencija Ustne Medicine)?
Ali bi si želeli, da je skupni čas, ki ga porabite za zobozdravnika krajši, tako da so vam na voljo daljši termini, brez čakanja in posedanja v sprejemnici?
Pričakujete celostno obravnavo ustnega zdravja in vam prilagojen strokovni načrt oskrbe?
Želite, da vas zobozdravnik spremlja tudi po tem, ko bo poseg končan?
Imate namen doseči dolgoročno in optimalno ustno zdravje, in ne obiskovati zobozdravnika samo za popravilo škode in odpravljanja težave?
Ali je pomembno, da za vas skrbi ekipa različnih specialistov, ki se med seboj posvetujejo in timsko pristopijo k zdravljenju vaših zob?

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.