Zelo sem zadovoljna in vsa pohvala njegovemu strokovnemu delu ter prijaznem odnosu

Kar precej časa sem se odločala za trajnostno sanacijo zob. Dr. Pirtovšek mi je svetoval in predlagal obsežno ter celostno obravnavo, ki se mi je na začetku zdela celo tvegana. Vendar pa sem mu zaupala, ker sem se že ob prvih obiskih prepričala o njegovi strokovnosti. Sanacijo vseh zgornjih zob je opravil odlično, strokovno in po najnovejših standardih. Zelo sem zadovoljna in vsa pohvala njegovemu strokovnemu delu ter prijaznem odnosu.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha