Zdravi in lepi zobje so zelo pomemben del mojega zdravja | Ustna Medicina

Zdravi in lepi zobje so zelo pomemben del mojega zdravja

Kljub temu, da sem gospa poznih srednjih let, so zdravi in lepi zobje zelo pomemben del mojega zdravja. Čeprav me je narava obdarila z zelo kakovostnimi zobmi in sem zanje tudi vedno lepo skrbela, so leta naredila svoje.

Večkratno popravljanje zadnjih zob je pripeljalo do tega, da je bilo nujno narediti bolj obsežen obnovitveni poseg. Odločila sem se za keramične plombe ali inlaye in ni mi žal. Pred tem sem imela pri jedi občutek, da moram paziti kako žvečim, večkrat sem se tudi ugriznila in vršički zob so s časom postali vse bolj ostri in mi občasno poškodovali tkivo v ustni votlini. Sedaj pa imam občutek, da so zadnji zobje močni, so bolj gladi in mi nudijo trdnejšo oporo med žvečenjem.

Sam poseg ni boleč. Ob trikratnem obisku, v roku enega mesca, sem obnovila štiri zadnje zobe, ki so kot novi, čvrsti in tudi zelo lepi. To mi veliko pomeni, kljub temu, da je to bil kar velik finančni zalogaj. S tem se pač moramo sprijazniti. Z leti ugotoviš, da je zdravje najpomembnejše.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.