Zakaj si hodim zobe popravljat v Ustno medicino? | Ustna Medicina

Zakaj si hodim zobe popravljat v Ustno medicino?

Čeprav sem že v letih, imam še vse svoje zobe in prav zato, ker mi jetako dobro služijo, si zaslužijo najboljše: dobrega zobozdravnika (dr. Pirtovška), ki pristopa osebno in strokovno, dobre sodelavce in tudi najboljšo, najsodobnejšo opremo.

Z vsem, kar so mi popravili sem več kot zadovoljna. To, česar pred njimi še nisem doživela, pa je prijazno povabilo, naj pridem na pregled čez leto dni

Hvala.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.