Zadovoljna pacientka | Ustna Medicina

Zadovoljna pacientka

Na Ustno Medicino me je opozorila kolegica, ki je imela o vas najboljše mnenje, zato odločitev sploh ni bila težka. Sprejeli ste me prijazno, z nasmehom. Prvi razgovor z dr. Berkopcem me je prepričal, da svoje delo opravljate profesionalno, odgovorno in z vso pozornostjo. Ker so bila moja usta potrebna temelite prenove, sem postala stalna obiskovalka, a končno sem zelo zadovoljna. Hvaležna sem dr. Berkopcu, da je naredil pravi čudež, saj sem zdaj veliko bolj samozavestna.

Hkrati čutim varnost in zaupanje, tako da se tudi obiskov več ne bojim. Pozabljene so vse nekdanje težave, zato se vam vsem po vrsti najlepše zahvaljujem.

Želim vam še veliko uspehov pri vašem odgovornem delu in vse dobro tudi vašim najbližjim.

 

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.