Za Ustno medicino sem izvedela na oddaji Dan najlepših sanj | Ustna Medicina

Za Ustno medicino sem izvedela na oddaji Dan najlepših sanj

Za Ustno medicino sem izvedela na oddaji Dan najlepših sanj, kjer so mi uresničili željo in ta je bila, da mi uredijo zobe in lep nasmeh, hkrati pa mi je uspelo tudi premagati strah pred zobozdravnikom. Pred tem sem bila sramežljiva, nisem se smejala in nisem bila samozavestna. Dr. Matej Pirtovšek in ostali sodelavci Ustne medicine so bili zelo prijazni in vse smo se z lahkoto dogovorili.

Zobje so najpomembnejši del telesa , ki ti dajejo samozavest pri nasmehu. Sama sem zelo zadovoljna in zelo rada hodim na Ustno medicino. Polepšali so mi življenje, saj se sedaj zelo rada smejim in za to se lahko zahvalim dr. Mateju Pirtovšku in njegovim sodelavcem.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.