Vse skupaj me še vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo

Že na prvem obisku me je dr. Pirtovšek seznanil z novimi materiali, tehnologijami in metodami estetskih popravkov zob. Naredila sva načrt za sanacijo in estetsko dodelavo mojih zob. Po treh obiskih – po treh tednih – sem šla iz ordinacije z novim nasmehom. Vse skupaj me še
vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo. Vsakič se nasmehnem. Sama sebi in drugim. Ljudje okoli mene opazijo pozitivno spremembo na meni, a ne vedo točno, kaj je drugače. Sprašujejo, če sem shujšala.
Najlepši stavek, ki ga lahko slišim pri zobozdravniku je: Pridite na kontrolo čez šest mesecev. To sem slišala prejšnji teden.
Hvala vama dr. Matej in sestra Ivana.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha