Vse skupaj me še vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo | Ustna Medicina

Vse skupaj me še vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo

Že na prvem obisku me je dr. Pirtovšek seznanil z novimi materiali, tehnologijami in metodami estetskih popravkov zob. Naredila sva načrt za sanacijo in estetsko dodelavo mojih zob. Po treh obiskih – po treh tednih – sem šla iz ordinacije z novim nasmehom. Vse skupaj me še
vedno preseneti vsakič, ko se pogledam v ogledalo. Vsakič se nasmehnem. Sama sebi in drugim. Ljudje okoli mene opazijo pozitivno spremembo na meni, a ne vedo točno, kaj je drugače. Sprašujejo, če sem shujšala.
Najlepši stavek, ki ga lahko slišim pri zobozdravniku je: Pridite na kontrolo čez šest mesecev. To sem slišala prejšnji teden.
Hvala vama dr. Matej in sestra Ivana.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.