Vrhunski strokovnjaki … | Ustna Medicina

Vrhunski strokovnjaki …

Preden sem izvedel za Ustno medicino:

Zadnja leta sem imel povišane levkocite, slabo počutje, bolečine v ličnicah … Ker sem imel kar nekaj mrtvih zob, sem pomislil, da imam te težave zaradi njih. Na ortopanu in CBCT-ju ni bilo videti nič posebnega. Vseeno sem zobozdravniku izrazil željo, da mi jih izpuli, a mi jih ni hotel, »saj se mrtvih zob ne puli«. Enak odgovor sem dobil še pri dveh naslednjih zobozdravnikih.

Prihod na Ustno medicino

Zame se je začelo novo poglavje. Dr. Sebastjan Perko mi je prisluhnil, mi verjel, da imam resne težave zaradi mrtvih zob, ponovil CBCT in se odločil za puljenje ter operativni poseg (čiščenje vnete kosti). Delo je opravil zelo profesionalno, seveda pa gre moja zahvala in pohvala celotni ekipi Ustne medicine. Seveda me sedaj naprej čaka še izdelava protetike, nato pa končno nov nasmeh …

Še moj nasvet:

Kdor ima občutek, da ima nepravilno (slabo) zdravljen mrtev zob, naj se odloči za obisk Ustne medicine.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.