Vedno me je sprejel z veliko prijaznostjo ter mi pri posegih vedno prisluhnil

Dolgo časa sem zbirala pogum za obisk zobozdravnika. Imela sem zobe v slabem stanju. Po večkratnih obiskih pri dr. Pirtovšku, ko mi je zelo potrpežljivo delal in z veliko prijaznostjo vsakokrat sprejel ter mi pri posegih vedno prisluhnil, sem zelo zadovoljna. Pohvaliti moram tudi sestro. Zaradi prijetnega odnosa obeh se moj strah pred obiskom zobozdravstvene ordinacije počasi manjša, moj nasmeh pa je vedno
boljši.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha