V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju… | Ustna Medicina

V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju…

V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju. Njena spletna stran se mi je zdela zanimiva, zato sem poklical in se dogovoril za termin. Že po prvem obisku so me lepo sprejeli in mi razložili celoten postopek nošenja aparata. Ob samem nošenju nisem imel večjih težav, vse manjše pa so hitro odpravili in mi pomagali. Z zdravniki sem več kot zadovoljen, saj je njihov odnos prijazen in zelo korekten. Z veseljem se vsakič vrnem, saj se tu počutim »domače«.

P.s.: Pohvalil bi tudi naročanje, saj se mi zdi, da pri tem pride do največjih zapletov. Tu so mi vedno ponudili, da si sam prilagodim termine in si na ta način tudi olajšam transport itd.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.