V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju… | Ustna Medicina

V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju…

V Ustno Medicino sem prišel čisto po naključju. Njena spletna stran se mi je zdela zanimiva, zato sem poklical in se dogovoril za termin. Že po prvem obisku so me lepo sprejeli in mi razložili celoten postopek nošenja aparata. Ob samem nošenju nisem imel večjih težav, vse manjše pa so hitro odpravili in mi pomagali. Z zdravniki sem več kot zadovoljen, saj je njihov odnos prijazen in zelo korekten. Z veseljem se vsakič vrnem, saj se tu počutim »domače«.

P.s.: Pohvalil bi tudi naročanje, saj se mi zdi, da pri tem pride do največjih zapletov. Tu so mi vedno ponudili, da si sam prilagodim termine in si na ta način tudi olajšam transport itd.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha