V mladosti nikdar nisem imela težav z zobmi ali belino nasmeha | Ustna Medicina

V mladosti nikdar nisem imela težav z zobmi ali belino nasmeha

Z leti pa so se težae zaradi obrabe sklenine in bruksizma med spanjem kopičile, zobje so temneli, pokali, velikokrat sem zaradi bolečin morala selekcionirati hrano. Zamenjala sem več privatnih zobozdravnikov a vsak je povedal drugače. Od BP stanja pa vse do napovedi ekstremnih protetičnih rešitev z »luskami«, dokler mi ni bila priporočena Ustna Medicina. Tu so mi stanje dokumentirali, postavili konkretno diagnozo in neinvazivno rešitev celotnega zdravja na dolgi rok.

Sedaj nimam več bolečin, zobnih razpok, mladostni nasmeh se mi je povrnil. Hvaležna sem dr. Zupancu za izjemen pristop, profesionalnost, ki je dosedaj nikjer nisem bila deležna v tako visoki meri.

Ustno Medicino brez odlašanja priporočam vsakomur; ne le za kurativo ampak tudi preventivo in zavidanja vreden nasmeh cele družine.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.