Upam, da bomo lahko sodelovali še tako naprej, kot smo do sedaj

Najprej vam, vama povem, Dr. Matej P., da sem zelo zadovoljna in srečna, ker imam končno urejeno zgornje estetsko zobovje, ustrezen zgledni lok zobovja, nimam pripomb, zares. Vedno lepo se je pogledat v ogledalo z estetsko simetrijo zobovja in upam, da bomo lahko sodelovali še tako naprej, kot smo do sedaj; iskrena hvala.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha