Seveda se veselim in se se kar naprej smejim | Ustna Medicina

Seveda se veselim in se se kar naprej smejim

Hvala dr. Matej!
Seveda se veselim. In se se kar naprej smejim. Da sem prišla do takega zdravja, ste veliko pripomogli. Pravzaprav je levji
delež vaš. Res iskrena hvala za vso pomoč in podporo. Se vidimo ob naslednjem pregledu. Veliko podobnih uspehov tudi pri drugih pacientih. In veselja tudi.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha