Sem ena tistih, ki ji obiski pri zobozdravniku niso bili najbolj všeč, ampak… | Ustna Medicina

Sem ena tistih, ki ji obiski pri zobozdravniku niso bili najbolj všeč, ampak…

Pred kratkim sem zaključila zdravljenje in obnovo zoba v Ustni medicini v Lj. . Moram reči, da sem ena tistih, ki ji obiski pri zobozdravniku niso bili najbolj všeč, ampak izkušnja, ki sem jo dobila v Ustni medicini, me je prepričala v nasprotno. Osebje je zelo prijazno predvsem zelo strokovno in pri njih imaš občutek, da jim je res mar za to kako izgledaš. Z veseljem sem se na pregled vozila iz Velenja, saj sem vedno od tam odšla zadovoljna.

Ko se danes pogledam v ogledalo, ni videti kateri zob je umeten in kateri stalen, saj imajo tudi na področju estetike zoba zaposlenega strokovnjaka, ki to delo maksimalno dobro opravi.

Menim, da takšne izkušnje ne moreš dobiti kar vsepovsod, zato bi rada rekla samo to: “V življenju imamo denar za vse, tudi za tiste manj pomembne stvari, imejmo ga tudi za lepe zobe, ki jih nosimo stalno s seboj in so tudi vir našega zdravja in zadovoljstva in če ti pri tem pomaga Ustna medicina verjemite, da je naše zadovoljstvo popolno!!

No moje sigurno je!!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.