Sedaj pa kar ne morem verjeti rezultatu posega

Stanje mojih zob pred posegom je bilo prav žalostno. Sedaj pa kar ne morem verjeti rezultatu posega. Zobje zelo dobro izgledajo in imajo povsem naraven videz. Spet se lahko nasmejem brez stiskanja ustnic. Največje priznanje odlično opravljenega posega, pa je bilo srečanje s sošolko iz srednje šole (je že kar precej let od takrat!), ki se ni mogla načuditi, da imam zobe še vedno tako dobro ohranjene, ni opazila, da so taki po zaslugi zobozdravnika. Tudi občutek je zelo dober, nikakršnega občutka, da imam v ustih tujek. Vsakemu, ki ima težave z zobmi toplo priporočam obisk pri doktorju Pirtovšku. Hvala lepa, doktor Pirtovšek in Ustna Medicina.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha