Še enkrat se zahvaljujem dr. Pirtovšku, ki me je znal pritegniti, da sem se odločila za ta korak

V mesecu juniju leta 2010 sem dobila 8 implantatov. Dr. Pirtovšek je nato skrbel zame in danes lahko pišem tole zahvalo. Pot do novih zob je bila dolga in tudi občasno nepričakovana, vendar se je izplačalo. Danes lahko normalno govorim in se smejem. Priporočam vsem, ki le imajo možnost, da se rešijo nadležnih delnih protez. Zapletov glede tujka v ustih nisem imela. Še enkrat se zahvaljujem dr. Pirtovšku, ki me je znal pritegniti, da sem se odločila za ta korak. Velika zahvala tudi sestri, ki me je vedno spodbujala.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha