Resnično ste eden najboljših zobozdravnikov in tudi jaz vas ne zamenjam za nikogar drugega

Tudi jaz ne bi zamenjala nobenega zobozdravnika več. Pri vas sem našla popolno zaupanje, nikoli nisem podvomila v vašo strokovnost in lahko vam rečem, da vas zelo cenim. Resnično sem vam hvaležna za vse in z veseljem vas bom toplo priporočila tudi drugim. Vedno ste nasmejani in nikoli vam ni odveč spregovoriti par besed s pacientom preden začnete s posegom, kateri ni nikoli boleč, ker poskrbite tudi za to, predvsem pa kot sem že napisala na visoki strokovni ravni. Resnično ste eden najboljših zobozdravnikov in tudi jaz vas ne zamenjam za nikogar drugega.
Še enkrat hvala za vse kar ste naredili zame in želim vam še veliko uspehov pri vašem delu. Lep pozdrav.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha