Profesionalen in pacientu prijazen zobozdravstveni tim me je navdušil

K dr. Pirtovšku sem (po prijateljičinem priporočilu) prišla, potem ko so me v javnem zobozdravstvu postavili na čakalno listo za dobro leto, čeprav so mi stare amalgamske plombe že začele razpadati. Dr. Matej Pirtovšek s klinike Ustna Medicina mi je po pregledu svetoval temeljito prenovo zob, tako iz zdravstvenih kot estetskih razlogov. Predstavil mi je različne možnosti zdravljenja in odločila sem se za trajnejšo rešitev, sodobno zdravljenje z zobnimi nadomestki (t. i. inlayi), kot naložbo v svoje zdravje in lepši videz. Profesionalen in pacientu
prijazen zobozdravstveni tim me je navdušil. Dobila sem  zdrav bel nasmeh, za kar sem dr. Mateju Pirtovšku zelo hvaležna.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha