Profesionalen in pacientu prijazen zobozdravstveni tim me je navdušil | Ustna Medicina

Profesionalen in pacientu prijazen zobozdravstveni tim me je navdušil

K dr. Pirtovšku sem (po prijateljičinem priporočilu) prišla, potem ko so me v javnem zobozdravstvu postavili na čakalno listo za dobro leto, čeprav so mi stare amalgamske plombe že začele razpadati. Dr. Matej Pirtovšek s klinike Ustna Medicina mi je po pregledu svetoval temeljito prenovo zob, tako iz zdravstvenih kot estetskih razlogov. Predstavil mi je različne možnosti zdravljenja in odločila sem se za trajnejšo rešitev, sodobno zdravljenje z zobnimi nadomestki (t. i. inlayi), kot naložbo v svoje zdravje in lepši videz. Profesionalen in pacientu
prijazen zobozdravstveni tim me je navdušil. Dobila sem  zdrav bel nasmeh, za kar sem dr. Mateju Pirtovšku zelo hvaležna.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.