Pristop, ki sem ga doživela v tej ambulanti me je res navdušil | Ustna Medicina

Pristop, ki sem ga doživela v tej ambulanti me je res navdušil

Moje mnenje o kontrolnem pregledu pri dr. Bojanu Vindišu v zobozdravstveni kliniki Ustna Medicina

Obiskala sem kar precej zobozdravstvenih ustanov in zobozdravnikov tudi v tujini, ker imam kar precej izzivov s svojimi zobmi.

Pristop, ki sem ga doživela v tej ambulanti me je res navdušil, hkrati pa tudi pomoril, ker sem dobila odgovore na dalj časa trajajoče težave z zobmi, ki so se stopnjevale tudi na sistemsko raven (težko dihanje, stiskanje pri srcu, težave z vnetji oči, šumenje v ušesih). Drugod se mi je kar nekajkrat zgodilo, da so me odpravili s pomankljivimi odgovori ali pa celo zavrnili, češ, da si nekaj domišljam oz. sem pod stresom, nekateri so se celo posmehovali.

Všeč mi je, ker je zdravnik prisluhnil celostno mojim težavam, niso mu tuje komplementarne vede (ayurveda, TKM), kar se mi zdi svojevrsten napredek. Tudi cena storitev mi je naenkrat postala bolj razumljiva, saj sem bila seznanjena s postopki, ki so res temeljiti. Konec koncev veliko denarja damo za vrsto nepomembnih, celo nekoristnih stvari, zdravje pa kot da ne bi bilo pomembno. Žal mi je le, da nisem v mladih letih pomislila na to, da bi prihranila denar za urejanje zob v srednjih in kasnejših letih.

Upam, da bom rešila svoje nove izzive, vsekakor pa zdaj vsaj vem, da obstaja ustanova, kjer imajo odgovore in so pripravljeni pomagati.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.