Pozdravček iz Domžal | Ustna Medicina

Pozdravček iz Domžal

Lepo pozdravljeni Sebastjan,

Včeraj po službi sem šla na pošto dvignit paket in sem bila zelo, zelo presenečena, a hkrati zelo vesela vašega darila. To je bilo zelo lepo od vas vseh.

Bi se pa pridružila tvojim besedam, ki si jih napisal v priloženem pismu. Tudi jaz bi enako lahko rekla za vas vse, kako zelo prijazni in profesionalni ste. Kljub temu da sem vedela, da bo vsakokrat bolelo, mi ni bilo težko priti, saj sem imela pred sabo cilj in vašo podporo. Sedaj ko imam »ta prave zobe«, sploh nihče ne more ugotoviti kateri niso moji, ker so videti tako naravni. Res vsa pohvala gre tebi in tehniku. To je kar se tiče strokovne plati, kar pa se tiče tvoje osebnosti, pa že itak veš, da si en velik sonček in upam, da bo še mnoga leta svetil na nas vse, ki rabimo tvojo pomoč. Zelo sem vesela in hkrati počaščena, da sem imela priliko spoznati vas vse, ker tvorite res dobro ekipo. Še posebej bi izpostavila Jerneja, ki je res nekaj posebnega, tudi tako srčen in čuten, da takih fantov res še nisem veliko srečala. Tudi Ivana mi je zelo pri srcu, zelo nežna in hkrati tudi zelo profesionalna.

Kaj naj še rečem, super ste, nadaljujte svojo dobro zastavljeno pot in iz srca vam želim veliko uspeha.

Moj nasmeh pa je najboljša reklama za Ustno medicino, ki jo z veseljem priporočam vsem.

Vse lepo in se kmalu vidimo,

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.