Ob prvem obisku pri dr. Pirtovšku mi je bilo takoj jasno, da sem prišla v prave roke

Situacija v mojem zobovju je bila težka in želela sem se izogniti protezi. Ob prvem obisku pri dr. Pirtovšku mi je bilo takoj jasno, da sem prišla v prave roke, k zobozdravniku, ki ve kako bo lahko rešil moj problem. Skozi vso pot, ki včasih ni bila lahka me je vodil z jasno
mislijo in včasih hudomušnim pristopom, kar osebi kot sem jaz pri zoprnih situacijah godi. Med postopkom sem se tudi vprašala ali je bila odločitev za ta poseg prava in tedaj in še posebej danes, ko vidim odličen rezultat, bi pot prehodila še enkrat. Dr. Pirtovšku in njegovi asistentki Ivani se zahvaljujem za odlično opravljeno delo.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha