Ob prvem obisku pri dr. Pirtovšku mi je bilo takoj jasno, da sem prišla v prave roke | Ustna Medicina

Ob prvem obisku pri dr. Pirtovšku mi je bilo takoj jasno, da sem prišla v prave roke

Situacija v mojem zobovju je bila težka in želela sem se izogniti protezi. Ob prvem obisku pri dr. Pirtovšku mi je bilo takoj jasno, da sem prišla v prave roke, k zobozdravniku, ki ve kako bo lahko rešil moj problem. Skozi vso pot, ki včasih ni bila lahka me je vodil z jasno
mislijo in včasih hudomušnim pristopom, kar osebi kot sem jaz pri zoprnih situacijah godi. Med postopkom sem se tudi vprašala ali je bila odločitev za ta poseg prava in tedaj in še posebej danes, ko vidim odličen rezultat, bi pot prehodila še enkrat. Dr. Pirtovšku in njegovi asistentki Ivani se zahvaljujem za odlično opravljeno delo.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.