Ne morem verjeti, da bom to zdaj napisala – kar z veseljem hodim k vam | Ustna Medicina

Ne morem verjeti, da bom to zdaj napisala – kar z veseljem hodim k vam

Dragi Matej, hvala za na(smeh). Rada bi pohvalila vaš center – vsi ste zelo prijazni in dobro opravljate svoje delo. Ne morem verjeti, da bom to zdaj napisala, a – kar z veseljem hodim k vam. Nikoli si nisem predstavljala, da bi lahko z veseljem hodila k zobozdravniku!!! Hvala za vse.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha