Ne bi vas zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu | Ustna Medicina

Ne bi vas zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu

Ja res je, sem presrečna, ker vem kako težko je doseči stabilno stanje v ustih in koliko časa sem potrebovala jaz, da sem prišla do tega.
Ravno tako, pa sem vesela, da sem vas odkrila in vas ne bi zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu! Popolnoma vam zaupam in mislim, da je tako zaupanje danes zelo težko doseči. Moram priznati, da si nikoli ne bi mislila, da bom na preglede hodila s tako lahkoto in brez kakršnegakoli strahu in za to ste zaslužni samo Vi! Moram pohvaliti še sestre in ostale, ker ste res super kolektiv, zelo prijazni in profesionalni in vam želim, da ostanete takšni še naprej. Lep dan vam želim!

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.