Ne bi vas zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu

Ja res je, sem presrečna, ker vem kako težko je doseči stabilno stanje v ustih in koliko časa sem potrebovala jaz, da sem prišla do tega.
Ravno tako, pa sem vesela, da sem vas odkrila in vas ne bi zamenjala za nobenega drugega zobozdravnika na svetu! Popolnoma vam zaupam in mislim, da je tako zaupanje danes zelo težko doseči. Moram priznati, da si nikoli ne bi mislila, da bom na preglede hodila s tako lahkoto in brez kakršnegakoli strahu in za to ste zaslužni samo Vi! Moram pohvaliti še sestre in ostale, ker ste res super kolektiv, zelo prijazni in profesionalni in vam želim, da ostanete takšni še naprej. Lep dan vam želim!

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha