Navdušeni smo nad vašim odnosom, strokovnostjo in prijaznostjo

Cela naša družina, prav vsi člani smo vaši pacienti že vrsto let. Navdušeni smo nad vašim odnosom, strokovnostjo in prijaznostjo. Ko imamo pri vas termin za pregled, ne rečemo, da gremo k zobozdravniku, ampak gremi k Mateju in Ivani. Mislim, da je s tem povedano vse. Upam, da se bomo družili še vrsto let.
Vse dobro vam želimo.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha