Lahko rečem, da po dolgem času pridem k zobozdravnika popolnoma brez strahu in skoraj z veseljem

Na podlagi priporočila sem se odločila, da obiščem dr. Pirtovška. Z njegovimi storitvami sem izjemno zadovoljna, moji zobje so sedaj v najlepšem redu in brez sramu se nasmejem. Njegovo odnos je zelo profesionalen, strokoven, a hkrati prijazen, prijateljski. Lahko rečem, da po dolgem času pridem k zobozdravnika popolnoma brez strahu in skoraj z veseljem.
Dr. Pirtovška priporočam vsem znancem in prijateljem.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha