Končno sem našla dr. Pirtovška in njegovo sestro Ivano in odprl se mi je nov svet

Že celo življenje sem si želela lepe, zdrave zobe. Obiskovala sem redno zobozdravnika, toda moji zobje so mi kar naprej nagajali (enkrat odkrušen, drugič boleč zob…) Kljub rednim obiskom, stanje mojih zob-žalostno. Kaj naj naredim? Ves čas sem se zelo bala zobozdravnika – imela sem prave nočne more. Končno sem našla dr. Pirtovška in njegovo sestro Ivano. Odprl se mi je nov svet – Prijeten pristop obeh, posluh, predvsem pa njuna profesionalnost. NIČ VEČ SE NE BOJIM ZOBOZDRAVNIKA!! Hvala celi ekipi, moj nasmeh je končno tak kot sem čakala nanj že celo življenje. SUPER STE – hvala.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha