Ko ga opazujem pri delu vidim, da sledi sodobnim svetovnim trendom v dentalni medicini

K dr. Pirtovšku sem prišla pred 4 leti. Imela sem začetno paradontozo in 13 velikih amalgamskih plomb. Pri prejšnjem zobozdravniku so mi datum naslednjega obiska predvideli čez 3 leta. Z izjemno zavzetostjo, posluhom, prijaznostjo in visoko stopnjo strokovnosti ter nebolečinskim pristopom je dr. Pirtovšek pristopil k celoviti prenovi mojih zob. Najprej mi je učinkovito pozdravil paradontozo, nato pa vse amalgamske plombe zamenjal z ustreznimi inlayi. Celovit poseg je izvedel z visoko stopnjo strokovnosti, novih naprednih pristopih v dentalni medicini, toplim človeškim odnosom in v najkrajšem možnem času. Z luskami je obnovil tudi zgornji sprednji enici.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha