Imam občutek, da je delo res strokovno in dosledno opravljeno z vrhunsko opremo in materiali. | Ustna Medicina

Imam občutek, da je delo res strokovno in dosledno opravljeno z vrhunsko opremo in materiali.

Težave z zobmi imam že od 10 leta dalje, ko sem si poškodovala (zlomila) zgornji enki. V nadaljevanju sem imela veliko vnetij, operacij in na koncu mrtvih in izgubljenih zob. Zato sem si sedaj vzela, kar nekaj časa pri izbiri zobozdravnika. Po mnogo prebranega in obisku, kar nekaj ordinacij, sem se odločila za vašo. Prva stvar, ki me je pritegnila je celostna obravnava ustne votline. Ker se trudim živeti zdravo mi je to zelo pomembno. Sprejel me je g. Marko Berkopec. Po prvih pogovorih in pregledu mojih zob sva ugotovila, da bo potrebno ogromno dela, saj imam dejansko le spodnje sprednje zobe zdrave. Ob zavedanju, da bo to velik finančni zalogaj sem oklevala, vendar po razgovorih z g. Markom Berkopcem, da zobe lahko zdravim postopno, kakor bom zmogla, sem se zlahka odločila.

Do sedaj sem ordinacijo obiskala dvakrat. Lahko povem, da sem zaenkrat več kot zadovoljna. Imam občutek, da je delo res strokovno in dosledno opravljeno z vrhunsko opremo in materiali. Priznati moram, da je vse osebje pri vas prijazno in nekako sproščeno. Le redko kje si lahko postrežem z zdravimi napitki tako kot pri vas. Upam, da se bom tudi v prihodnje počutila pri vas udobno in se nekega dne (morda prvič v življenju) lahko sproščeno nasmehnila. Za enkrat pa se vam zahvaljujem.

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.