Dr. Pirtovška cenim kot velikega strokovnjaka in toplega človeka

Po posegih nimam nobenega zadaha v ustih, moji zobje so estetski in ponovno zdravi. Dr. Pirtovška cenim kot velikega strokovnjaka in toplega človeka, ki pomaga premagati tradicionalni strah pred zobozdravniki. Ko ga opazujem pri delu vidim, da sledi sodobnim svetovnim trendom v dentalni medicini. Zaradi vsega zgoraj navedenega sem ga že in ga bom še priporočila znancem in prijateljem. Mnogi so postali njegova stalna stranka. Z najlepšimi željami in uspešno delo še naprej.

e-obvestila

Začutite sproščen utrip Ustne Medicine tudi digitalno! Izbrane vsebine novičnika Od ust do ust vam bomo dostavili neposredno v elektronski nabiralnik, tako da boste vedno na tekočem z dogajanjem, novostmi in posebno ponudbo za vaš popoln nasmeh. Prijavite se na e-obveščanje in nikoli ne zamudite najbolj aktualnih novic ter posebnih ugodnosti.

Za uspešno vključitev v naš sistem e-mail obveščanja vas prosimo za vašo privolitev za naslednje aktivnosti:

 
Svojo odločitev lahko kadarkoli prekličete tako, da kliknete povezavo za odjavo v nogi katerega koli e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas, ali pa nam pišete na info@ustna-medicina.com.
Z vašimi podatki bomo ravnali s spoštovanjem in vso odgovornostjo. Za več informacij o naših postopkih zasebnosti preberite Politiko zasebnosti. S klikom spodaj se strinjate, da vaše podatke obdelamo v skladu s temi pogoji.
 
captcha