Dr. Matej Pirtovšek ni samo odličen zobozdravnik ampak pravi umetnik! | Ustna Medicina

Dr. Matej Pirtovšek ni samo odličen zobozdravnik ampak pravi umetnik!

Težko sem se odločila za izdelavo lusk na sprednjih zgornjih zobeh. Človek ima strah in en kup pomislekov kako bo to izgledalo, predvsem pa, ali ne bo moteče ali bodo to spet »moji« zobje. Druga zadeva je pa cena. Ker dr. Pirtovška že dolgo poznam in vem, da bo naredil vse po najboljših močeh, sem mu zaupala izdelavo lusk.

Moram povedati, da so odlično uspele, že po dveh urah po zadnjem posegu so bili zobje zopet tako kot moji. Sploh ne občutim nobene razlike od prej, razen tega, da se vedno znova razveselim, ko se pogledam v ogledalo – ni zabarvanih zob in vem, da ne razpadajo naprej, ker je ta proces ustavljen in kar čutim, da bodo še dolgo z menoj. To je ena najboljših stvari v mojem življenju, ki se mi je zgodila!

Dr. Matej Pirtovšek ni samo odličen zobozdravnik ampak pravi umetnik!

Vsa zahvala tudi asistentki Aleksandri, ki je nevtralno skrbela za »odsesavanje« med posegi, ki so dolgo trajali in brez nje bi bila muka zdržat z odprtimi usti.

Hvala vsem,

Nas želite obiskati?

Izpolnite obrazec in kmalu vas pokličemo
 
 

Dobrodošli v kliniki za celostno zobozdravstvo!

Klinika Ustna Medicina predstavlja popolnoma nov in drugačen pristop obravnave pacientov. V prvi vrsti vse, ki začnete pot oskrbe vaše ustne votline pri nas, imenujemo gosti. Želimo, da se vsak gost že pri vstopu v kliniko počuti prijetno, da izgubi morebiten strah pred zobozdravnikom in zaupa strokovnjakom, ki rešujejo vaše težave. Bistvo našega dela je dvig zavesti splošne javnosti o pomembnosti zdravja celotne ustne votline, saj ima ta velik vpliv na telo, tako fizično kot tudi psihično. Verjamemo, da sleherni uspeh zdravljenja izvira iz primernega in pristnega odnosa med posameznikom in osebjem klinike. Zato si bomo vedno vzeli dovolj časa, da vas spoznamo kot osebo in ne samo kot lastnika zob. Ne odločamo se namesto vas. Naša naloga in zaveza je, da vas primerno poučimo in vam na enostaven način razložimo zapletene stvari. Ponudimo vam možnosti, med katerimi lahko izbirate sami. Le tako bo vaša odločitev skladna z vrednotami in željami, ki jih imate. Trdno verjamemo v dejstvo, da ima vsak človek pravico do zdravja in verjamemo, da ima vsak pravico zdravju reči tudi ne.